Epoxy gulve i Randers & Århus

Med epoxy kan du få et rigtig flot og anderledes gulv. Epoxy gulve anvendes i mange industribygninger, men er de seneste år også blevet mere populært i private boliger. Epoxy er et stærkt materiale, og det har en god slidstyrke, så det tåler en stor gangtrafik uden det kan ses. Udover at det er slidstærkt, er en af fordelene ved gulvet, at det er nemt at rengøre.

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv med epoxy i Randers, Aarhus og omegn.

Et væld af muligheder med Epoxy gulve

Med epoxy gulv kan du skabe et unikt look i din bolig eller virksomhed. Du har mulighed for selv at vælge, hvilken farve gulvet skal være, da epoxyen kan blandes med forskellige farver. Epoxy kan lægges på de fleste gulve, men materialet binder bedst på beton. Hvis du ønsker, at få et nyt gulv anbefaler vi, at du får det lagt af en professionel, så du undgår mærker eller ujævnheder.

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv.

Få et uforpligtende tilbud på epoxy gulve

Hos Randers Gulvservice varetager vi både store og små opgaver for kunder i og omkring Randers og Århus. Hvis du kontakter os på telefon 86 43 28 98, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på epoxy gulve, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi står også klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp i beslutningsfasen.

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv omkring Aarhus og Randers.

Vi udfører også gulvbehandlinggulvafhøvling samt gulvafslibning.