Gulvafslibning i hele Randers, Århus og omegn

Er dit gulv kedeligt, slidt og ridset og trænger det til at blive frisket op? Hos Randers Gulvservice udfører vi gulvafslibning i og omkring Randers, Århus og på Djursland, hvor vi fjerner gulvets gamle overfladebehandling. Når overfladen er fjernet, er vi helt nede ved det rene træ. Herefter giver vi gulvet en ny gulvbehandling, så det bliver modstandsdygtig overfor slidt og diverse belastninger. Vi vejleder altid kunderne i hvilken løsning, der vil være bedst til deres trægulv, men vi lytter selvfølgelig også til kundens ønsker.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Hvor kan vi anvende gulvafslibning?

Vi anvender gulvafslibning på mange overflader, heriblandt plankegulve, trægulve, parketgulve samt slibning af trapper og dørtrin. Vi har flere års erfaring med gulvslibning i blandt andet Randers og Århus. Vi anvender altid maskiner med det rette sandpapir. Oftest starter vi ud med en grov slibning af gulvet og slutter af med en fin slibning, hvor vi anvender sandpapirer med forskellige korn.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål til gulvafslibning

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores gulvafslibning i  Randers og Århus eller omegn, eller andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes alle dage fra mandag til fredag fra kl. 7.00-16.00. Du kan kontakte os på telefon 86 43 28 98 eller sende os en mail, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Vi udfører også gulvbehandling, hjælp til nye gulve, gulvafhøvling samt gulv i epoxy.