Gulvbehandling i Randers & Århus

Trænger dit gulv til en behandling, så det igen fremstår flot? Hos Randers Gulvservice A/S er vi eksperter i gulvrenovering, gulvbehandling og slibning af trægulve. Vi mener, at det er bedre at genskabe det eksisterende trægulv end at erstatte det med et nyt gulv. Det er der mange grunde til. En af dem er, at gamle trægulve har mere karakter og patina. Derudover er det oprindelige træ oftest af en højere kvalitet end de moderne bearbejdede brædder. Så trænges der til gulvbehandling i dit hjem i eller omkring Randers, Århus eller Djursland, så har vi løsningen til dig.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Få dit gulv istandsat med gulvbehandling

Gulvet er den bygningsdel, som udsættes for den hårdeste belastning, og derfor skal du passe godt på dit trægulv. Hvis gulvet er slidt og ved at blive grimt, så trænger det til en gulvbehandling. Når vi har istandsat dit trægulv, rådgiver vi dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder det, så gulvet holder længere.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Bestil en gulvbehandling i Aarhus, Randers og omegn

Du kan ikke finde nogen, der er bedre og mere kvalificeret til at genskabe dit trægulv end Randers Gulvservice. Vi tilbyder altid en omkostningseffektiv løsning til renovering af dit trægulv. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling, kan du kontakte os på telefon 86 43 28 98. Udover vi varetager mange kunders gulvbehandling i Randers og Århus samt de nærliggende byer, kører vi også på Djursland.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Vi udfører også gulvafhøvling, gulvafslibning samt gulv i epoxy.