Nye gulve i Randers og Aarhus

Der er mange valgmuligheder til rådighed for nye gulve, fra traditionelle træsorter og standard dimensioner til færdigbehandlede og “manipulerede” gulvprodukter.

Vi ved at design og økonomi ofte spiller en stor rolle i forbindelse med valg af nyt gulv, men du bør også skele til vigtige faktorer som holdbarhed, undergulv og vedligeholdelseskrav.

Hvis du overvejer at installere et nyt gulv, opfordrer vi dig til at lave en aftale med en af vores konsulenter eller til at besøge vores showroom i Randers SV, hvor du også kan få en snak med en fagmand. Selvom vi er placeret i Randers, så arbejder vi også ofte Århus, hvor vi før har hjulpet en masse glade kunder med nyt gulv.

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv

Nye gulve? Få et tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 86 43 28 98 eller mobil 20 58 08 82 og få et tilbud.

Udover nye gulve tilbyder vi også:

En let og overskuelig proces

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende.

Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig for os, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!