GULVBEHANDLING i Randers & Århus

Trænger dit gulv til en behandling, så det igen fremstår flot? Hos Randers Gulvservice A/S er vi eksperter i gulvrenovering, gulvbehandling og slibning af trægulve. Vi mener, at det er bedre at genskabe det eksisterende trægulv end at erstatte det med et nyt gulv. Det er der mange grunde til. En af dem er, at gamle trægulve har mere karakter og patina. Derudover er det oprindelige træ oftest af en højere kvalitet end de moderne bearbejdede brædder. Så trænges der til gulvbehandling i dit hjem i eller omkring Randers, Århus eller Djursland, så har vi løsningen til dig.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Få dit gulv istandsat med gulvbehandling

Gulvet er den bygningsdel, som udsættes for den hårdeste belastning, og derfor skal du passe godt på dit trægulv. Hvis gulvet er slidt og ved at blive grimt, så trænger det til en gulvbehandling. Når vi har istandsat dit trægulv, rådgiver vi dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder det, så gulvet holder længere.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Bestil gulvbehandling i Randers, Aarhus og omegn

Du kan ikke finde nogen, der er bedre og mere kvalificeret til at genskabe dit trægulv end Randers Gulvservice. Vi tilbyder altid en omkostningseffektiv løsning til renovering af dit trægulv. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling, kan du kontakte os på telefon 86 43 28 98. Udover vi varetager mange kunders gulvbehandling i Randers og Århus samt de nærliggende byer, kører vi også på Djursland.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Vi udfører også gulvafhøvling, gulvafslibning nye gulve samt gulv i epoxy.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN LET PROCES

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende og vi stræber efter en så let og overskuelig proces.

1. Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

2. Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

3. Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!