Gulvafhøvling i Randers & Århus

Har dit trægulv dybe skader, er det i forskellige niveauer, er der fugtskader i det eller findes der limrester eller mærker fra gulvtæpper, så trænger det til en gulvafhøvling. Når vi udfører en afhøvling af gulvet, fjerner vi den overfladebehandling som gulvet tidligere har fået samt de øverste millimeter af selve træet. Efter afhøvlingen sliber vi gulvet fint inden gulvbehandlingen foretages. Vi tilbyder gulvafhøvling i eller omkring Randers, Århus og på Djursland. Så trænger dit gulv til en afhøvlingen, så kan vi sammen finde den bedste løsning.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Hvilken behandling skal dit gulv have?

I nogle tilfælde kan trægulvet ikke holde til at blive afhøvlet – dette kan skyldes, at det tidligere er blevet afhøvlet, og derfor ikke kan klare at få taget mere træ af. I disse tilfælde vil en gulvslibning og en gulvbehandling være en mulighed. Der findes ikke et bestemt antal på, hvor mange gange et gulv kan tåle at blive afhøvlet. Hvis du er i tvivl, om dit gulv trænger til en gulvafhøvling, er du velkommen til at tage os med på råd. Vi vejleder altid vores kunder, så de får den bedst mulige løsning.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Bestil gulvafhøvling i Randers, Aarhus og omegn

Hvis du skal bestille en afhøvling af dit gulv, kan du kontakte os på telefon 86 43 28 98. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og vi kommer gerne forbi og tager en snak om gulvafhøvling i Randers, Århus og omegn, samt Djursland og tjekker gulvet sammen med dig for at kunne give dig den bedste rådgivning

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv.

Vi arbejder herudover også med gulvbehandling, gulvafslibning, nye gulve, gulvservice samt gulv i epoxy.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En let og overskuelig proces

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende.

Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig for os, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!