Epoxy gulve i Randers & Århus

Med epoxy kan du få et rigtig flot og anderledes gulv. Epoxy gulve anvendes i mange industribygninger, men er de seneste år også blevet mere populært i private boliger. Epoxy er et stærkt materiale, og det har en god slidstyrke, så det tåler en stor gangtrafik uden det kan ses. Udover at det er slidstærkt, er en af fordelene ved gulvet, at det er nemt at rengøre.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv omkring Randers, Aarhus og på Djursland.

Et væld af muligheder med epoxy gulve

Med epoxy gulv kan du skabe et unikt look i din bolig eller virksomhed. Du har mulighed for selv at vælge, hvilken farve gulvet skal være, da epoxyen kan blandes med forskellige farver. Epoxy kan lægges på de fleste gulve, men materialet binder bedst på beton. Hvis du ønsker, at få et nyt gulv anbefaler vi, at du får det lagt af en professionel, så du undgår mærker eller ujævnheder.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv omkring Randers, Aarhus og på Djursland.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Randers Gulvservice varetager vi både store og små opgaver for kunder i og omkring Randers, Århus og på Djursland.

Hvis du kontakter os på telefon 86 43 28 98, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på epoxy gulve, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi står også klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp i beslutningsfasen.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv omkring Randers, Aarhus og på Djursland.

Vi udfører også gulvbehandling, gulvafhøvling samt gulvafslibning.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN LET PROCES

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende og vi stræber efter en så let og overskuelig proces.

1. Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

2. Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

3. Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!