Om Randers Gulvservice

Uanset om du er på udkig efter et nyt gulv eller behandling af et eksisterende gulv, kan Randers Gulvservice tilbyde den service, du har brug for.

Med sans for detaljen tilbyder vi ekspertrådgivning og information vedrørende enhver form for gulve og gulvbehandling.

Vores styrke er en kombination af høj grad af fleksibilitet, hurtige svartider og fokuseret arbejdsindsats. Vi kan tilpasse os såvel de store projekter samt de mindre under hensyntagen til projektets tidsramme og indsatsbehov.

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv i og omkring Randers og Aarhus.

EN LET PROCES

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende og vi stræber efter en så let og overskuelig proces.

1. Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

2. Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

3. Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!