NYE gulve i Randers & Århus

Der er mange valgmuligheder til rådighed for nye gulve, fra traditionelle træsorter og standard dimensioner til færdigbehandlede og “manipulerede” gulvprodukter.

Vi ved at design og økonomi ofte spiller en stor rolle i forbindelse med valg af nyt gulv, men du bør også skele til vigtige faktorer som holdbarhed, undergulv og vedligeholdelseskrav.

Hvis du overvejer at installere et nyt gulv, opfordrer vi dig til at lave en aftale med en af vores konsulenter eller til at besøge vores showroom i Randers SV, hvor du også kan få en snak med en fagmand. Selvom vi er placeret i Randers, så arbejder vi også ofte Århus, hvor vi før har hjulpet en masse glade kunder med nyt gulv

 

Vi servicerer primært boligforeninger og erhverv

Nye gulve? Få et tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 86 43 28 98 eller mobil 20 58 08 82

Udover nye gulve tilbyder vi også:
Gulvbehandling,gulvafslibning,gulvafhøvling,Epoxy &gulvservice

Få et uforpligtende tilbud

Hos Randers Gulvservice varetager vi både store og små opgaver for kunder i og omkring Randers, Århus og på Djursland.

Hvis du kontakter os på telefon 86 43 28 98, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på nye gulve, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi står også klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp i beslutningsfasen.

Vi servicerer primært boligforeninger, private boliger og erhverv omkring Randers, Aarhus og på Djursland.

Vi udfører også gulvbehandling, gulvafhøvling samt gulvafslibning.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN LET PROCES

Hos Randers Gulvservice er det vigtigt for os, at processen er gennemsigtig og tilbudet uforpligtende og vi stræber efter en så let og overskuelig proces.

1. Kontakt os

Kontakt os enten på telefon eller e-mail og fortæl os om de behov du har ifm. din opgave. En god dialog er vigtig, så vi altid tilbyder den bedste løsning.

2. Vi besøger jer

Vi ønsker altid et aflægge et besøg for at inspicere omstændighederne nærmere, inden vi udfærdiger det endelige tilbud.

3. Aftale indgås

Når vi har fundet den rette løsning og pris, indgår vi en aftale og påbegynder arbejdet efter aftale. Vi kører ikke før alle er glade og tilfredse med arbejdet.

Indhent dit tilbud i dag

Du er velkommen til at kontakte os i dag for at indlede en god dialog om din opgave, og indhente dit skræddersyet og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!